Foss Briller – Din lokale optiker i Middelfart

Foss Briller er din lokale brilleforretning i Middelfart. Vi er en mindre brillebutik, der siden 1969 har ligget på Algade. Fra start har vores mål været at levere god kvalitet, give personlig og faglig vejledning samt den bedst mulige service til vores kunder. Vi tror selv på, at individuelle og personlige løsninger giver det bedste resultat for vores kunder. Derfor sætter vi god tid af til at forstå din situation, så brillerne bliver tilpasset dine øjne, din stil og dine behov. Så kig endelig ind forbi til en hyggelige snak, hvor vi ser nærmere på dine muligheder.

Hvem er vi?

Hos Foss Briller vil du blive mødt af Lise-Lotte Foss og Gitte Holm. Vi er begge autoriserede optikere med mange års erfaring. Vi holder os konstant opdateret i forhold til kurser og videreuddannelse, så vi kan stå for den bedst mulige faglighed og tackle enhver udfordring. Vi har blandt andet specialiseret os i optik til svagtseende, specialfremstillede kontaktlinser, briller til meget små børn og personer med særlige synsproblemer.

LISE-LOTTE FOSS
Indehaver. Uddannet optiker i 1996. Kontaktlinseoptiker.
Speciale i natlinser og specialfremstillede kontaktlinser.
Speciale i svagtsynsoptik samt erhvervsoptik/skærmbriller.

GITTE HOLM
Optiker. Uddannet i 1999. Kontaktlinseoptiker.

Speciale i natlinser og specialfremstillede kontaktlinser
Speciale i erhvervsoptik/skærmbriller.
Ansat hos Foss Briller i 2011.

Personlig vejledning og et bredt udvalg

Vi sætter kundens behov i centrum og tager os altid god tid, så vi finder frem til, hvad du ønsker af dine briller, solbriller eller linser. Til vores butik udvælger vi anerkendte mærker, så både stel og glas er i højeste kvalitet. Vi hjælper gerne med at rådgive dig om, hvilke muligheder du har.

Er du på udkig efter kontaktlinser, så kan du bare spørge. Vi har flere specialfremstillede linser for eksempel natlinser, som du bruger, mens du sover. Næste dag kan du tage linserne ud og se normalt uden brug af briller eller kontaktlinser. Derudover har vi skærmbriller, som giver de bedste forhold når du arbejder foran en computerskærm.

Så kig ind forbi vores brilleforretning og hør, hvad vi kan gøre for dig.